Asteptarea……..


Suntem mereu intr-o continua asteptare a ceva sa se intample…a ceva catre care sa ne indreptam pasii, gandurile, ideile. Catre ce ne intreptam in viata?

De cand ma stiu am asteptat ceva sau am avut asteptari. Cum se face ca in continuare tot astept cate ceva sa se intample? Am analizat foarte mult timp acest lucru si mi-am dat seama ca mereu am asteptat sa ma fac „mare”. Cand eram in generala abia asteptam sa fiu in liceu ca lumea sa ma considere „mare”, cand eram minora abia asteptam sa fac 18 ani ca sa fiu „mare”, cand am plecat la facultate abia asteptam s-o termin ca sa pot incepe sa lucrez si sa ma aflu in lumea oamenilor „mari”… dupa primul job abia asteptam si inca astept acel loc de munca sa-mi dea satisfactia ca in sfarsit sunt „cineva mare”. Ce este acel „mare” pe care inca il astept?

…Si cand astepti un tren…astepti… Si un tren este mare – te depaseste ca marime fizica. Si cand astepti un „tren al vietii”…astepti…si un „tren al vietii” este infinit mai mare.

Si pentru ce aceasta asteptare permanenta? Este ea menita sa te faca fericit? Este fericirea motivul pentru care ne gasim in fiecare zi asteptand? Si cine garanteaza ca ceea ce asteptam o sa se intample? Atunci care-i scopul?

In credinta noastra viata este drumul catre mantuire. Cu alte cuvinte asteptam sa fim suficient de „mari” in a fi „buni” ca sa putem spera ca o sa ne mantuim. Este asta calea? Este asta asteptarea suprema?

Si daca m-am saturat sa astept? Si daca nu mai vreau sa traiesc in asteptare? Ei bine, aici e ironia! Nu se poate! Oricat de mult m-am straduit sa traiesc fara a astepta sau a avea asteptari…este practic imposibil. GARANTAT!!! Cine nu ma crede sa incerce si daca intamplator gaseste o solute de a trai fara a astepta sau a avea asteptari il rog sa-mi spuna si mie!

Azi, azi iar astept…raspunsuri, intrebari, masa de pranz, caldura, sfarsitul programului de lucru, sentimente, cer albastru, pasari care canta, telefoane………………………………………………………….

P.S. ASTEPT………………………………………

Reclame
Published in: on aprilie 6, 2010 at 10:47 am  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://emajuganaru.wordpress.com/2010/04/06/asteptarea/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. daca nu mai ai asteptari inseamna ca ai murit.
    problema adevarata e sa stii ce cauti, ce astepti.

    iti spune un om care nu stie ce vrea de la viata:)

  2. Poate ca nu astepti ce trebuie…important e ca esti aici…ca esti…nimic nu mai conteaza si nimic nu mai e important…sa ne bucuram ca suntem…a nu astepta nimic, aici e secretul.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: